Всички услуги свързани с работата на автомобилното парно и разглобяване на таблото на автомобила  Диагностика и профилактика на парното в автомобила Ви е от голямо значение за неговата безпроблемна работа в студените зимни месеци.

Разглобяване табло на автомобил, ремонтиране на въздушни клапи и смяна на моторчетата им, сваляне на радиатора на парното за промивка ремонт или подмяна. Решаване на проблеми с течове от радиатора на парното. Монтаж демонтаж , почистване и ремонт на вентилатора. Разполагаме със заваръчен апарат (аргон) и при необходимост можем да заварим алуминиеви детайли. Предлагаме почистване  и дезинфекция на въздуховоди, при появила се неприятна миризма.

Разглобяване на табло можем да извършим и поради други причини съобразени с желанието на клиента. Цената се определя въз основа на вложения труд, резервни части и консумативи. При посещение в нашия сервиз или по телефона можем да ви дадем ориентировъчна цена цена, която не се различава особенно от крайната и в  двете направление по  висока или по ниска.

Автосервиз RGB Пловдив гарантира качествен ремонт при извършване на всички услуги свързани с отоплителната система на вашия автомобил.