Правилната диагностика на автоклиматичната система предотвратява харченето на излишни пари. Много често поради неопитност или не наличната специализирана техника се случва да се смени скъпоструващия компресор заради проблем който може да се реши по лесния и евтин начин. Ние разполагаме със специализирани тестери за проверка и диагностика на компресори и управляващия вентил за за всички компресори с директно задвижване без съединител.

Устройството за управление на клапани PWM служи като директно захранване на управляващия вентил с цел тест и диагностика

Устройството е единственото в град Пловдив, като в цялата страна до момента са продадени само три. Специалистите в нашия сервиз са обучени кадри и имат голям опит в диагностицирането и ремонт на автоклиматични системи и компресори от всякакъв  тип. Прилагането на най-съвременните иновации за диагностика гарантира качествен и ниско бюджетен ремонт за повече информация свързани с компресор потърсете ни на адреса посочен за град Пловдив или по телефона.